Ομορφιά

Λιανική πώληση: 215,60 €
Πόντοι: 110.00VP
Διαθέσιμο

ΥΓΕΊΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΆ!


Αποθηκεύστε το στον τοίχο σας για να μην χάσετε τον σύνδεσμο προς αυτό το προϊόν:


Υγιείς και όμορφες

Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι η πραγματική ομορφιά έρχεται από μέσα σας και εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την υγεία σας. Όταν μιλάμε για υγιές και λείο δέρμα, λαμπερά μαλλιά και δυνατά, όμορφα νύχια, συχνά εννοούμε όλα τα είδη προϊόντων και θεραπειών ομορφιάς. Εν τω μεταξύ, το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια μας, πάνω απ' όλα, χρειάζονται σωστή θρέψη εκ των έσω και υποστήριξη με τη μορφή άριστης υγείας.

Η ομορφιά έρχεται από μέσα μας!

Τοκολλαγόνο είναι το απόλυτο αγαπημένο των πελατών μας. Το επιλέγουν για όμορφο δέρμα και μακροχρόνια νεανικότητα. Κάθε μερίδα του προϊόντος περιέχει έως και 17g πεπτίδια κολλαγόνου. Μια τέτοια μερίδα κάνει το κολλαγόνο μας να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

Συνδέουμε τον ψευδάργυρο με το όμορφο και υγιές δέρμα, καθώς και με λαμπερά μαλλιά και νύχια. Αυτό είναι αλήθεια, αλλά το ALT Zinc είναι επίσης καφέ φύκια, τα οποία βοηθούν στη φροντίδα του κατάλληλου βάρους.

Αντιοξειδωτικά - Πιθανότατα γνωρίζετε πόσο μεγάλο αντίκτυπο έχουν στην υγεία μας. Καταπολεμώντας τις ελεύθερες ρίζες που ευθύνονται για τη διαδικασία γήρανσης, είναι επίσης ένας ανεκτίμητος σύμμαχος όταν πρόκειται για τη φροντίδα της ομορφιάς. Στο σετ ομορφιάς θα βρείτε την τριπλή δύναμη των αντιοξειδωτικών που παρέχει η Zambrosa, καθώς και Grepain, αντιοξειδωτικά και βιταμίνη C.

Η βιταμίνη C παίζει ιδιαίτερο ρόλο στο κιτ. Είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, αλλά είναι επίσης υπεύθυνη για την παραγωγή κολλαγόνου, που είναι απαραίτητο για την υγιή επιδερμίδα.

Οχυμός αλόης είναι επίσης ένας από τους αγαπημένους των γυναικών πελατών μας. Έχει θετική επίδραση στα γυναικεία αναπαραγωγικά όργανα και ρυθμίζει τον εμμηνορροϊκό κύκλο. Είναι επίσης ευεργετικός για τη διατήρηση υγιούς δέρματος.

ΤοSuper Complex είναι μια σειρά από βιταμίνες και μέταλλα που χρειαζόμαστε καθημερινά. Αποτελεί επίσης πηγή αντιοξειδωτικών ουσιών, όπως οι βιταμίνες C και Ε, καθώς και σελήνιο.


Η σύνθεση του κιτ: Η σύνθεση του κιτ αποτελείται από δύο συστατικά, τα οποία είναι τα εξής: 1:
Κολλαγόνο
Ψευδάργυρος ALT
Grepain και αντιοξειδωτικά
Χυμός αλόης
Βιοφλαβονοειδή βιταμίνης C
Super Complex
Zambrosa


Συνιστώμενη κατανάλωση:
Χρησιμοποιήστε όλα τα προϊόντα του κιτ όπως συνιστάται στις ετικέτες.

Αφήστε μια κριτική Ομορφιά

Γράψτε μια αξιολόγηση
Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
13/04/2020

Γράψτε ένα σχόλιο ή κάντε μια ερώτηση σχετικά με το προϊόν Ομορφιά

Κάντε μια ερώτηση
Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!