Αγοράστε με έκπτωση

NSP Club | Το NSPclub.org αγωνίζεται για τους πιστούς πελάτες του και τους δίνει μια καλή έκπτωση 30%.

(την ευκαιρία να αγοράσουν χωρίς το 40% της προσαύξησης λιανικής)

Πιστός πελάτης είναι κάποιος που έχει πάρει έναν εκπτωτικό αριθμό NSP και αγοράζει προϊόντα από το NSPclub.org χρησιμοποιώντας τον εκπτωτικό του αριθμό τουλάχιστον μία φορά κάθε έξι μήνες.

Αυτή η έκπτωση ΔΕΝ σας υποχρεώνει να κάνετε μηνιαίες ή άλλες αγορές, πόσο μάλλον πωλήσεις.

Προϋποθέσεις για την απόκτηση εκπτωτικού αριθμού:

Ηπρώτη σας παραγγελία πρέπει να είναι πάνω από 43, το ποσό σε τοπικό νόμισμα μπορείτε να το δείτε στην ενότητα Discountco Calculator .

Όλα τα προϊόντα από την πρώτη σας παραγγελία θα υπολογιστούν ήδη στην τιμή έκπτωσης, με έκπτωση 30%. Στο μέλλον, μπορείτε να αγοράσετε οποιαδήποτε ποσότητα προϊόντων χρειάζεστε για €6, €25, €138... ή να μην αγοράσετε καθόλου - η έκπτωση θα αποθηκευτεί για εσάς!

Σημείωση: ΔΕΝ χρειάζεστε στοιχεία διαβατηρίου για να κάνετε αίτηση για την έκπτωση.

Τρόποι για να λάβετε τον αριθμό της έκπτωσής σας:

  1. Πραγματοποιήστε μια παραγγελία μέσω του "Καλαθιού Αγορών" για €43+.

  2. Παραγγείλετε μέσω online chat (κόκκινο κουμπί στην κάτω δεξιά γωνία). Ενημερώστε έναν σύμβουλο για την επιθυμία σας να αγοράσετε προϊόντα σε μειωμένη τιμή και τα υπόλοιπα θα τα κάνουμε εμείς για εσάς (θα κάνει μια παραγγελία, έναν αριθμό έκπτωσης και θα στείλει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στο email σας)

Ποιος θα είναι ο σύμβουλός μου μόλις καταχωρήσω τον εκπτωτικό μου αριθμό NSP;

Στο πλαίσιο του NSP Club, σε κάθε πελάτη ανατίθεται ένας προσωπικός σύμβουλος ο οποίος θα σας βοηθήσει με την επιλογή των προϊόντων και άλλη πληροφοριακή υποστήριξη. Όταν εγγράφετε έναν εκπτωτικό αριθμό NSP (συμφωνία συνεργασίας), θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τον αριθμό και επίσης μια επιστολή από τον σύμβουλο με πληροφορίες σχετικά με την παραγγελία σας και άλλες λεπτομέρειες.

- Εγγραφείτε στο NSP Club.

Εάν δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον σύμβουλό σας, επικοινωνήστε μαζί μας με οποιονδήποτε τρόπο σας βολεύει.

Κάντε μια ερώτηση
Προσοχή: Η HTML δεν υποστηρίζεται! Χρησιμοποιήστε απλό κείμενο.