Κολλαγόνο+

Κωδικός Προϊόντος: 22721/22721
Λιανική πώληση: 65,00 €
Πόντοι: 33.15VP
Διαθέσιμο
  • Το Collagen+ δημιουργήθηκε για να χαρίζει όμορφο δέρμα, υγιή μαλλιά και νύχια και να εξασφαλίζει ότι οι αρθρώσεις είναι σε τέλεια κατάσταση.

Αποθηκεύστε το στον τοίχο σας για να μην χάσετε τον σύνδεσμο προς αυτό το προϊόν:


ΚΟΛΛΑΓΕΝ+

ΣΥΜΠΛΉΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΉΣ


Το κολλαγόνο+ δημιουργήθηκε για να χαρίζει όμορφο δέρμα, υγιή μαλλιά και νύχια και να εξασφαλίζει ότι οι αρθρώσεις είναι σε τέλεια φόρμα. Οι ειδικοί ανέπτυξαν έναν συνδυασμό πεπτιδίων κολλαγόνου, βιταμίνης C, ψευδαργύρου και υαλουρονικού οξέος που θα σας επιτρέψει να φροντίσετε την υγεία και την ομορφιά σας από κάθε άποψη.

Το ίδιο το κολλαγόνο είναι πλούσιο σε αμινοξέα όπως γλυκίνη, προλίνη, υδροξυπρολίνη και υδροξυλυσίνη και μελέτες έχουν δείξει ότι το κολλαγόνο απορροφάται από τον οργανισμό όπως τα δι- και τριπεπτίδια, τα οποία φτάνουν στο δέρμα και τους χόνδρους μέσω της φλεβικής κυκλοφορίας.

Η βιταμίνη C, ο ψευδάργυρος και το υαλουρονικό οξύ ολοκληρώνουν την επίδραση του Collagen+. Η πρώτη βοηθάει στη σωστή παραγωγή κολλαγόνου στο σώμα μας, το οποίο μας επιτρέπει να διατηρούμε υγιή οστά, αιμοφόρα αγγεία, χόνδρους, δέρμα και αρθρώσεις. Ο ψευδάργυρος, εν τω μεταξύ, ενισχύει τα οστά, τα νύχια, το δέρμα και τα μαλλιά, ενώ επιπλέον βελτιώνει το μεταβολισμό των μικροθρεπτικών συστατικών και, το σημαντικότερο για τη συμβίωση με το κολλαγόνο, βοηθά στη σωστή σύνθεση των πρωτεϊνών. Το υαλουρονικό οξύ ολοκληρώνει την εξαιρετική φόρμουλα του προϊόντος.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

υδρολυμένο κολλαγόνο βοοειδών, ρυθμιστής οξύτητας (κιτρικό οξύ), L-ασκορβικό οξύ, κιτρικός ψευδάργυρος, γλυκονικός ψευδάργυρος, άλας νατρίου υαλουρονικού οξέος, γλυκαντικό (γλυκοζίτες στεβιόλης).


ΒΑΣΙΚΆ ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ:

Πεπτίδια κολλαγόνου................................... 5.81 g**
Βιταμίνη C................................................. 60 mg / 75% NRV*
Ψευδάργυρος............................................................ 8,19 mg / 82% NRV
Υαλουρονικό οξύ....................................... 9 mg**
*NRV - διατροφικές τιμές αναφοράς- ** - NRV δεν έχει δηλωθεί.


ΣΥΝΙΣΤΏΜΕΝΗ ΜΕΡΊΔΑ ΓΙΑ ΗΜΕΡΉΣΙΑ ΚΑΤΑΝΆΛΩΣΗ:

Αναμείξτε μια μερίδα Collagen+ (6 g) σε καφέ, τσάι, smoothie, νερό, χυμό φρούτων ή άλλο ρόφημα. Μην το προσθέτετε σε βραστό νερό. Καταναλώστε μία φορά την ημέρα.


Φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος, μακριά από μικρά παιδιά. Δεν απαιτείται ψύξη.

Αφήστε μια κριτική Κολλαγόνο+

Γράψτε μια αξιολόγηση
Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
13/08/2019

Γράψτε ένα σχόλιο ή κάντε μια ερώτηση σχετικά με το προϊόν Κολλαγόνο+

Κάντε μια ερώτηση
Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!