Super Omega 3 EPA (60 κάψουλες)

Κωδικός Προϊόντος: 1515/1515
Λιανική πώληση: 44,70 €
Πόντοι: 22.78VP
Διαθέσιμο
  • 60 κάψουλες (προμήθεια 30 ημερών)
  • Υψηλά επίπεδα EPA και DHA ανά μερίδα
  • Εγγυημένα χωρίς ακτινοβολία, βαρέα μέταλλα ή θαλάσσια ρύπανση

Αποθηκεύστε το στον τοίχο σας για να μην χάσετε τον σύνδεσμο προς αυτό το προϊόν:


ΣΟΎΠΕΡ ΩΜΈΓΑ 3 EPA

ΣΥΜΠΛΗΡΏΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΉΣ

Το γνωρίζατε;

Τα απαραίτητα λιπαρά οξέα (EFA's) είναι ακριβώς αυτό - απαραίτητα για τη ζωή! Δεν μπορούμε να τα παρασκευάσουμε μέσα στο σώμα μας, οπότε πρέπει να βασιστούμε στο να παίρνουμε αυτά που χρειαζόμαστε από τη διατροφή μας. Τα ωμέγα 3 EPA είναι μια ταξινόμηση ορισμένων ειδών λιπαρών οξέων που προκύπτουν από τη διάσπαση των διαιτητικών λιπών στο σώμα. Χρησιμοποιούνται για να σχηματίσουν τις μεμβράνες που περιβάλλουν κάθε ένα από τα τρισεκατομμύρια κύτταρά μας. Τα ονόματα αυτών των ωμέγα-3 ελαίων είναι EPA (εικοσαπεντανοϊκό οξύ) και DHA (δοκοσαεξαενοϊκό οξύ). Τα ωμέγα-3 απαραίτητα λιπαρά οξέα έχουν βρεθεί ευεργετικά για το νευρικό, το σκελετικό, το καρδιαγγειακό, το αδενικό και το ανοσοποιητικό σύστημα, ενώ ορισμένες μαίες συνιστούν πλέον τη λήψη τους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη υγιούς εγκεφαλικού και οφθαλμικού ιστού. Εκτός από το ότι παρέχουν τα δομικά στοιχεία για τις κυτταρικές μεμβράνες, έχει διαπιστωθεί ότι τα EFA έχουν πολλαπλά οφέλη για την υγεία ολόκληρου του σώματος, συμπεριλαμβανομένου του νευρικού και του καρδιαγγειακού συστήματος.

Το σώμα χρειάζεται τα Ωμέγα-3 EFA για την κατασκευή και την επισκευή των κυτταρικών μεμβρανών, επιτρέποντας στα κύτταρα να λαμβάνουν τη βέλτιστη δυνατή διατροφή. Όταν ο οργανισμός στερείται EFA's, χρησιμοποιεί κορεσμένα λίπη για τη δημιουργία κυτταρικών μεμβρανών. Αυτό παράγει κύτταρα με άκαμπτες, άκαμπτες μεμβράνες που δυσκολεύονται να εκτελέσουν ορισμένες βασικές κυτταρικές λειτουργίες. Ο εγκεφαλικός ιστός αποτελείται σε μεγάλο βαθμό από λιπαρά οξέα, τα οποία είναι απαραίτητα για την υγιή ανάπτυξη και διατήρηση του εγκεφάλου. Το DHA συγκεντρώνεται περισσότερο στον εγκέφαλο και στον αμφιβληστροειδή χιτώνα.

Ποια είναι τα οφέλη;

Το Super Omega-3 είναι ένα από τα πιο γνωστά συμπληρώματα καθημερινής διατροφής και η φαρμακευτική διαδικασία παρασκευής της Nature's Sunshine εγγυάται ότι στο Super Omega-3 EPA χρησιμοποιούνται μόνο τα καλύτερα και αγνότερα έλαια, που προέρχονται από τη σάρκα ψαριών ψυχρού νερού.

Τα ωμέγα-3 έχουν ερευνηθεί καλά και έχει διαπιστωθεί ότι έχουν πολλαπλά οφέλη για την υγεία σε όλα τα συστήματα του σώματος, καθώς τόσο η EPA όσο και η DHA συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς, στη φυσιολογική αρτηριακή πίεση και στη διατήρηση των επιπέδων των τριγλυκεριδίων στο αίμα. Το DHA συμβάλλει στη διατήρηση της λειτουργίας του εγκεφάλου και της όρασης, καθώς και στο σχηματισμό υγιούς εγκεφαλικού και οφθαλμικού ιστού κατά τη διάρκεια της εμβρυϊκής ανάπτυξης και στη διατήρησή τους μέχρι την τρίτη ηλικία.

Έρευνες έχουν επίσης διαπιστώσει ότι τα ωμέγα-3 βοηθούν στη διαχείριση προβλημάτων συμπεριφοράς σε εφήβους και νεαρούς ενήλικες και συμβάλλουν στη διατήρηση ενός υγιούς καρδιαγγειακού συστήματος. Πολλοί επαγγελματίες του κλάδου της γυμναστικής χρησιμοποιούν τα Ωμέγα-3 EFA's για να βοηθήσουν τους πελάτες τους στη διαχείριση του βάρους, και έχει ερευνηθεί ότι βοηθούν στην ανακούφιση δερματικών παθήσεων, όπως το ξηρό δέρμα και το έκζεμα.

Το Super Omega-3 EPA της Nature's Sunshine είναι ένα ισχυρό συμπλήρωμα Ωμέγα-3, εγγυημένα απαλλαγμένο από ακτινοβολία, βαρέα μέταλλα και μορφές θαλάσσιας ρύπανσης, που παρέχει 760mg EPA και 380mg DHA ανά ημερήσια δόση δύο καψουλών. Κάθε κάψουλα σφραγίζεται ερμητικά κατά τη διάρκεια της ενθυλάκωσης για να μην αντιδράσει το οξυγόνο με τα έλαια και περιέχει φυσικά έλαια λεμονιού για ευχάριστη γεύση.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
Ιχθυέλαιο- EPA (εικοσαπεντανοϊκό οξύ)- DHA (δοκοσαεξαενοϊκό οξύ)- κέλυφος κάψουλας: ζελατίνη, γλυκερίνη, νερό- άρωμα: έλαιο λεμονιού


ΒΑΣΙΚΆ ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ:
(6 κάψουλες): Περιεκτικότητα στη συνιστώμενη μερίδα (6 κάψουλες):
EPA - εικοσιπεντανοϊκό οξύ................2280 mg*.
DHA - δοκοσαεξανοϊκό οξύ....... 1140 mg*
*Δεν προσδιορίζεται η ημερήσια πρόσληψη αναφοράς.


ΣΥΝΙΣΤΏΜΕΝΗ ΧΡΉΣΗ:
1-2 κάψουλες 3 φορές την ημέρα κατά τη διάρκεια ενός γεύματος.
Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.


ΣΥΝΘΉΚΕΣ ΑΠΟΘΉΚΕΥΣΗΣ:
Φυλάσσετε σε ξηρό και δροσερό μέρος, μακριά από μικρά παιδιά. Μετά το άνοιγμα, να φυλάσσεται στο ψυγείο.

Αφήστε μια κριτική Super Omega 3 EPA (60 κάψουλες)

Γράψτε μια αξιολόγηση
Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
24/10/2022

Γράψτε ένα σχόλιο ή κάντε μια ερώτηση σχετικά με το προϊόν Super Omega 3 EPA (60 κάψουλες)

Κάντε μια ερώτηση
Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!