Super Omega 3 EPA (60 κάψουλες)

Κωδικός Προϊόντος: 1515/1515
Λιανική πώληση: 44,70 €
Πόντοι: 22.78VP
Διαθέσιμο
  • 60 κάψουλες (πορεία 30 ημερών)
  • Πλούσιο σε EPA και DHA
  • Φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν, προμηθευτής ευεργετικών ουσιών

Αποθηκεύστε το στον τοίχο σας για να μην χάσετε τον σύνδεσμο προς αυτό το προϊόν:


ΣΟΎΠΕΡ ΩΜΈΓΑ 3 EPA

ΣΥΜΠΛΗΡΏΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΉΣ

Το γνωρίζατε;

Τα απαραίτητα λιπαρά οξέα (EFA's) είναι απαραίτητα για μια υψηλή ποιότητα ζωής! Το σώμα μας δεν μπορεί να συνθέσει από μόνο του αυτές τις πολύτιμες ουσίες, ο μόνος προμηθευτής είναι η τροφή. Τα ωμέγα-3 EPA είναι μια σειρά λιπαρών οξέων που είναι υπεύθυνα για το σχηματισμό των κυτταρικών μεμβρανών. Τα ωμέγα-3 έλαια αποτελούνται από EPA (εικοσαπεντανοϊκό οξύ) και DHA (δοκοσαεξανοϊκό οξύ). Τα απαραίτητα λιπαρά οξέα αναγνωρίζονται ως ευεργετικά για το νευρικό σύστημα, τους οστικούς και μυϊκούς ιστούς, την καρδιαγγειακή λειτουργία, το ενδοκρινικό και το ανοσοποιητικό σύστημα. Είναι ιδιαίτερα σημαντικά κατά την περίοδο της κυοφορίας ενός παιδιού. Η επαρκής ποσότητά τους στον οργανισμό μιας εγκύου εξασφαλίζει τον πλήρη σχηματισμό του εγκεφαλικού ιστού και της οπτικής συσκευής του μελλοντικού παιδιού. Τα EFA έχουν ευνοϊκή επίδραση στη γενική κατάσταση του οργανισμού.

Τα ωμέγα-3 EFA είναι απαραίτητα για την αποκατάσταση των διακυτταρικών μεμβρανών, οι οποίες παρέχουν πλήρη κυτταρική θρέψη. Η έλλειψη εικοσαπενικού οξέος οδηγεί σε μείωση της ελαστικότητας και της διαπερατότητας των ιστών των μεμβρανών και δεν μπορούν να εκπληρώσουν πλήρως τις λειτουργίες τους. Τα λιπαρά οξέα αποτελούν κύριο συστατικό του εγκεφαλικού ιστού και είναι ζωτικής σημασίας για την υγιή ανάπτυξη του εγκεφάλου και τη διατήρηση της εγκεφαλικής λειτουργίας. Το DHA συγκεντρώνεται στον εγκέφαλο και στον αμφιβληστροειδή χιτώνα.

Οφέλη για την υγεία

Το Super Omega-3 είναι το πιο δημοφιλές από τα καθημερινά συμπληρώματα διατροφής. Η Φαρμακευτική Εταιρεία Nature's Sunshine διασφαλίζει ότι το Super Omega χρησιμοποιεί μόνο τα αγνότερα έλαια που προέρχονται από το συκώτι των ψαριών της βαθιάς θάλασσας -3 EPA.

Το Ωμέγα-3 είναι καλά μελετημένο. Μελέτες έχουν δείξει τα αδιαμφισβήτητα οφέλη του για την υγεία όλων των συστημάτων του σώματος. Και τα δύο EPA και DHA είναι υπεύθυνα για την ομαλοποίηση της καρδιακής λειτουργίας, τη σταθεροποίηση της αρτηριακής πίεσης και τη διατήρηση των βέλτιστων επιπέδων τριγλυκεριδίων στο αίμα. Το DHA είναι υπεύθυνο για τις λειτουργίες του εγκεφάλου και της όρασης, τον σχηματισμό υγιών ιστών του εγκεφάλου και των ματιών κατά την εμβρυϊκή ανάπτυξη και τη διατήρησή τους στην τρίτη ηλικία.

Τα ωμέγα-3 έχει αποδειχθεί πειραματικά ότι βοηθούν στην παραγωγή επαρκούς ενέργειας σε εφήβους και νεαρούς ενήλικες, συμβάλλοντας στη διατήρηση της βέλτιστης καρδιαγγειακής λειτουργίας. Οι επαγγελματίες αθλητές και οι λάτρεις του υγιεινού τρόπου ζωής χρησιμοποιούν τα ωμέγα-3 EFAs για σκοπούς διαχείρισης του βάρους. Βελτιώνει την υγεία του δέρματος. Ιδιαίτερα χρήσιμα για το ξηρό δέρμα και για την ανακούφιση των συμπτωμάτων του εκζέματος.

Το Supera Omega-3 από την Nature's Sunshine είναι μια ισχυρή προσθήκη σε μια καθημερινή ισορροπημένη διατροφή. Δεν περιέχει βαρέα μέταλλα, ραδιενεργά στοιχεία. Παρέχει 760 mg EPA και 380 mg DHA ανά ημερήσια δόση δύο καψουλών. Κάθε κάψουλα σφραγίζεται ερμητικά κατά την ενθυλάκωση, ώστε να μην εισέρχεται οξυγόνο για να ενεργοποιήσει την αντίδραση με τα έλαια. Περιέχει φυσικά έλαια λεμονιού για ευχάριστη γεύση.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
Ιχθυέλαιο- EPA οξύ (εικοσαπεντανοϊκό οξύ)- DHA οξύ (δεκαοξαεξαενοϊκό οξύ),
κέλυφος κάψουλας: ζελατίνη, γλυκερίνη, νερό- άρωμα: αιθέριο έλαιο λεμονιού.

ΚΎΡΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ:
Περιεχόμενα στη συνιστώμενη ημερήσια δόση (6 κάψουλες):
EPA (εικοσιπεντανοϊκό οξύ).......... 2280mg*
DHA οξύ (δεκαοξαεξανοϊκό οξύ)....... 1140mg*
*Δεν αναφέρεται συνιστώμενη ημερήσια δόση.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ:
1-2 κάψουλες 3 φορές ημερησίως με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.

ΣΥΝΘΉΚΕΣ ΑΠΟΘΉΚΕΥΣΗΣ:
Φυλάσσετε σε ξηρό μέρος μακριά από παιδιά.
Μετά το άνοιγμα να φυλάσσεται στο ψυγείο.

Αφήστε μια κριτική Super Omega 3 EPA (60 κάψουλες)

Γράψτε μια αξιολόγηση
Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
24/10/2022

Γράψτε ένα σχόλιο ή κάντε μια ερώτηση σχετικά με το προϊόν Super Omega 3 EPA (60 κάψουλες)

Κάντε μια ερώτηση
Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!