Γυναίκα

Λιανική πώληση: 215,60 €
Πόντοι: 110.00VP
Διαθέσιμο

Φροντίζοντας εσάςΖείτε μια ζωή με υψηλούς ρυθμούς.

Εργάζεστε, διευθύνετε μια επιχείρηση, καθώς και μεγαλώνετε παιδιά και διευθύνετε ένα σπίτι.

Έχετε πολλά να κάνετε, συχνά ακόμη περισσότερα από ό,τι οι άνδρες


Αποθηκεύστε το στον τοίχο σας για να μην χάσετε τον σύνδεσμο προς αυτό το προϊόν:


Να σας φροντίζω

Ζώντας μια ζωή με υψηλούς ρυθμούς. Εργάζεστε, διευθύνετε μια επιχείρηση, καθώς και μεγαλώνετε παιδιά και διευθύνετε ένα σπίτι. Έχετε πολλά να κάνετε, συχνά ακόμη περισσότερα από ό,τι οι άνδρες. Το σώμα σας έχει τελείως διαφορετικές ανάγκες και θέλετε να είστε υγιείς, νέες και χαμογελαστές συνεχώς.

Όλα είναι στα χέρια σας! Υγιές ουροποιητικό σύστημα, μαλλιά, δέρμα, νύχια, υγιές και καθαρό έντερο, ανάλαφρα ξεκούραστα πόδια και πολλά άλλα!

Το σετ Woman θα σας βοηθήσει να παραμείνετε υγιείς για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα!

Μείνετε υγιείς για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα!

Ισχυρή προστασία από τις ελεύθερες ρίζες παρέχουν οι φλούδες των κόκκινων σταφυλιών που κρύβονται στη Zambrosa. Οι ελεύθερες ρίζες θεωρούνται η κύρια αιτία γήρανσης του σώματος. Χάρη στην περιεκτικότητα σε ιπποφαές, το Zambrosa ενισχύει την καρδιά και υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Ο ψευδάργυρος είναι ένα μέταλλο απαραίτητο για τη διατήρηση όμορφων και υγιών μαλλιών, δέρματος και νυχιών. Το Zinc ALT μας περιέχει επίσης φύκια και θυμάρι, τα οποία μειώνουν την απορρόφηση του λίπους για να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε μια πιο λεπτή σιλουέτα.

Το ασιατικό ασπριδόφυλλο, ή Gotu Kola, θα σας βοηθήσει να ανακουφίσετε το αίσθημα βάρους στα πόδια σας υποστηρίζοντας τη σωστή φλεβική κυκλοφορία, καθώς και υποστηρίζοντας την άνεση του πεπτικού συστήματος. Η επίδρασή του στη μικροκυκλοφορία του αίματος αντανακλάται επίσης στην καλύτερη λειτουργία των γνωστικών λειτουργιών (οι οποίες περιλαμβάνουν τη μνήμη, τη συγκέντρωση και τις επικοινωνιακές δεξιότητες, μεταξύ άλλων).

Οι φυτικές ίνες είναι απαραίτητες για την υγεία του εντέρου. Το Loclo είναι μια εξαιρετική πηγή φυτικών ινών, καθώς και τα πεπτικά διεγερτικά κανέλα και δενδρολίβανο, τα οποία βοηθούν στην απορρόφηση του λίπους. Το Ury είναι ένα εξαιρετικό μείγμα βοτάνων, βιταμινών και μετάλλων με πολυκατευθυντικές επιδράσεις.

Το κινέζικο λεμονόχορτο που περιέχεται σε αυτό συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών φυσιολογικών λειτουργιών. 24 βασικές βιταμίνες και μέταλλα σε ένα δισκίο - αυτό είναι το Super Complex. Θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σώμα σας σε άριστη κατάσταση.

Ημηδική είναι γνωστή για τις ιδιότητές της εδώ και πάνω από 2000 χρόνια. Βοηθά τις γυναίκες να διατηρήσουν μια καλή σεξουαλική κατάσταση.

Τοκόκκινο τριφύλλι βοηθάει στα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης, όπως οι εξάψεις, η εφίδρωση και το άγχος, αλλά είναι επίσης ένα εξαιρετικό προϊόν για το κυκλοφορικό σύστημα.


Συστατικά του κιτ: Συστατικά του τριφυλλιού: Το τριφύλλι είναι ένα από τα συστατικά που περιέχονται στο κιτ:
ALT Ψευδάργυρος
2 x Κόκκινο τριφύλλι
Centella asiatica
Loclo
2 x Μηδική
Juraj
Super Complex
Zambrosa

Συνιστώμενη κατανάλωση:
Χρησιμοποιήστε όλα τα προϊόντα του κιτ σύμφωνα με τις συστάσεις που αναγράφονται στις ετικέτες.

Αφήστε μια κριτική Γυναίκα

Γράψτε μια αξιολόγηση
Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
30/04/2022

Γράψτε ένα σχόλιο ή κάντε μια ερώτηση σχετικά με το προϊόν Γυναίκα

Κάντε μια ερώτηση
Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!