Αμυντική συντήρηση

Λιανική πώληση: 35,60 €
Πόντοι: 18.13VP
Διαθέσιμο
  • 120 κάψουλες (προμήθεια 120 ημερών)
  • Βασικό συστημικό προϊόν (KSP) για το ανοσοποιητικό σύστημα
  • Γενναιόδωρα επίπεδα αντιοξειδωτικών βιταμινών Α, C και Ε

Αποθηκεύστε το στον τοίχο σας για να μην χάσετε τον σύνδεσμο προς αυτό το προϊόν:


Συντήρηση της άμυνας


Συμπλήρωμα διατροφής - 120 κάψουλες

Το ανοσοποιητικό σύστημα
Ζούμε σε έναν κόσμο φυσικών δηλητηρίων και ανθρωπογενών ρύπων. Αυτοί οι περιβαλλοντικοί ρύποι, μαζί με την κακή διατροφή και άλλες επιβλαβείς συνήθειες, όπως το κάπνισμα και η έλλειψη ξεκούρασης, μπορούν να μειώσουν την ικανότητα του οργανισμού να προστατεύεται από επιβλαβή βακτήρια, ιούς, χημικές ουσίες και άλλους παράγοντες που μπορούν να οδηγήσουν σε προβλήματα υγείας.

Το ανοσοποιητικό σύστημα λειτουργεί σε συνεργασία με άλλα προστατευτικά συστήματα του σώματος. Για παράδειγμα, το δέρμα σχηματίζει έναν φυσικό φραγμό έναντι των ξένων υλικών, ενώ το αναπνευστικό σύστημα χρησιμοποιεί τον βήχα για να απαλλάξει τον οργανισμό από τα εισπνεόμενα μικρόβια και τους ρύπους. Όταν τα ξένα υλικά ξεπερνούν τους άλλους προστατευτικούς μηχανισμούς του οργανισμού, αρχίζει να λειτουργεί το ανοσοποιητικό (αμυντικό) σύστημα. Ο ψευδάργυρος συμβάλλει στη φυσιολογική γνωστική λειτουργία, στη φυσιολογική όραση και στη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
Ποια είναι τα οφέλη;
Το Defence Maintenance είναι το Key System Product (KSP) για το ανοσοποιητικό σύστημα, αυτή η φόρμουλα παρέχει γενναιόδωρα επίπεδα αντιοξειδωτικών βιταμινών A, C και E μαζί με ψευδάργυρο και σελήνιο, για να βοηθήσει στη διατήρηση ενός υγιούς ανοσοποιητικού συστήματος. Περιέχει βασικά θρεπτικά συστατικά και περιλαμβάνει πηγές μικροθρεπτικών συστατικών ολικής αλέσεως για τη διατήρηση ενός υγιούς ανοσοποιητικού συστήματος.
Η βιταμίνη Α συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και στη διατήρηση του φυσιολογικού δέρματος, των βλεννογόνων και της όρασης. Απαιτείται επίσης για τη διατήρηση του φυσιολογικού μεταβολισμού του σιδήρου. Η βιταμίνη C συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης και στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού και νευρικού συστήματος. Χρησιμοποιείται στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες, στον φυσιολογικό σχηματισμό κολλαγόνου και στην αυξημένη απορρόφηση σιδήρου.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
L-ασκορβικό οξύ (βιταμίνη C), D-άλφα-τοκοφερόλη (βιταμίνη Ε), σκόνη ρίζας σιβηρικού τζίνσενγκ, σκόνη L-σελενομεθειονίνης, φαρμακευτικό στέλεχος σπαραγγιού, σκόνη φυτών: β-καροτένιο (βιταμίνη Α), γλυκονικός ψευδάργυρος, οξείδιο του ψευδαργύρου, παλμιτικό ρετινύλιο (βιταμίνη Α), κέλυφος κάψουλας (ζελατίνη, νερό), αντιπηκτικοί παράγοντες (λιπαρά οξέα, διοξείδιο του πυριτίου, άλατα μαγνησίου λιπαρών οξέων).

ΒΑΣΙΚΆ ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ:
Περιεκτικότητα στη συνιστώμενη μερίδα (1 κάψουλα):
Βιταμίνη Α .................... 500 μg ................ 63% NRV*,
Βιταμίνη Ε ..................... 44 mg ............... 367% NRV,
Βιταμίνη C ...................120 mg ................. 50% NRV,
Ψευδάργυρος ................................5 mg ................. 50% NRV,
Σελήνιο ......................25 μg ................. 45% NRV
*NRV - διατροφικές τιμές αναφοράς
**NRV δεν προσδιορίζονται
ΣΥΝΙΣΤΏΜΕΝΗ ΜΕΡΊΔΑ ΓΙΑ ΗΜΕΡΉΣΙΑ ΚΑΤΑΝΆΛΩΣΗ:
1 κάψουλα ημερησίως με ένα γεύμα

Φυλάσσετε σε ξηρό και δροσερό μέρος, μακριά από μικρά παιδιά.

Αφήστε μια κριτική Αμυντική συντήρηση

Γράψτε μια αξιολόγηση
Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
09/05/2019

Γράψτε ένα σχόλιο ή κάντε μια ερώτηση σχετικά με το προϊόν Αμυντική συντήρηση

Κάντε μια ερώτηση
Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!