ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΌ ΔΊΔΥΜΟ

Λιανική πώληση: 55,90 €
Πόντοι: 28.52VP
Διαθέσιμο

Καταπολεμήστε τις ελεύθερες ρίζες


Αποθηκεύστε το στον τοίχο σας για να μην χάσετε τον σύνδεσμο προς αυτό το προϊόν:


ΔΙΠΛΆΣΙΑ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΉ ΔΎΝΑΜΗ!

ΔΕΝ ΕΊΣΤΕ ΑΝΥΠΕΡΆΣΠΙΣΤΟΙ ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΕΛΕΎΘΕΡΕΣ ΡΊΖΕΣ


Ελεύθερες ρίζες ή "δραστικές μορφές οξυγόνου". Ο όρος αυτός καλύπτει μια ποικιλία ενώσεων που περιέχουν οξυγόνο, οι οποίες αντιδρούν εξαιρετικά πρόθυμα (και γρήγορα) με άλλες ουσίες (λίπη, πρωτεΐνες, νουκλεϊκά οξέα...) και μπορούν να τις βλάψουν σημαντικά. Ή ακόμη και να οδηγήσουν σε κυτταρικό θάνατο. Οι ελεύθερες ρίζες θεωρούνται μία από τις κύριες αιτίες της γήρανσης του ανθρώπου

Από το 1945 μέχρι σήμερα έχουν δημοσιευτεί πάνω από 200.000 επιστημονικές εργασίες σχετικά με το ρόλο τους στην υγεία και τις ασθένειες. Σήμερα, είναι ευρέως γνωστό ότι μικρές ποσότητες τους είναι στην πραγματικότητα απαραίτητες για την υγεία - ρυθμίζουν τη λειτουργία των αγγείων και του ανοσοποιητικού συστήματος, τη φυσιολογία των μυών, την ισορροπία του οξυγόνου και τη γονιδιακή δραστηριότητα. Το πρόβλημα της σύγχρονης εποχής, ωστόσο, είναι ότι τα παράγουμε σε μεγάλη (πολλές φορές υπερβολικά μεγάλη!) περίσσεια. Οι ελεύθερες ρίζες είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ κακής διατροφής, έλλειψης άσκησης, τοξινών (π.χ. καπνός τσιγάρου, νέφος) και σοβαρών συνεπειών για την υγεία.

Η βιταμίνη C είναι η κύρια ένωση που χρησιμοποιείται από τα κύτταρα για την καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών, αλλά αυτό δεν είναι το μόνο όπλο που μας δίνει η φύση.

Τα φυτά αποτελούν πλούσια πηγή ουσιών που εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες - αυτές ονομάζονται αντιοξειδωτικές ουσίες (αντιοξειδωτικά) ή, για να είμαστε πιο παραστατικοί, "scavengers free radicals". Ωστόσο, αυτό που επεσήμαναν πριν από μερικά χρόνια επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης είναι ότι τα αντιοξειδωτικά όχι μόνο δεν επιλέγονται σωστά, αλλά χρησιμοποιούνται επίσης σε πολύ μικρές ποσότητες και συνήθως πολύ αργά.


Έχοντας αυτό στο μυαλό μας, συνδυάσαμε το Grapine και το Zambroze σε ένα νέο όπλο που βοηθά στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών.
Το Anti-Oxidative Duo παρέχει συστατικά πλούσια σε φυσικές πολυφαινόλες.

- ΕΚΧΎΛΙΣΜΑ ΣΠΌΡΩΝ ΚΌΚΚΙΝΟΥ ΣΤΑΦΥΛΙΟΎ
Αποτελεί εξαιρετική πηγή αντιοξειδωτικών που διατηρούν τα κύτταρα υγιή και ενεργά.

- TURMERIC
Λόγω της κουρκουμίνης, της δεμεθοξυκουρκουμίνης και της δισδεμετοξυκουρκουμίνης, ο κουρκουμάς έχει πολυάριθμες αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

- ΒΙΤΑΜΙΝΗ C
Ένα πολύ δημοφιλές αντιοξειδωτικό. Προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες.

- ΡΟΖΕΜΑΡΙ
Αυτό το συστατικό είναι πλούσιο σε φαινολικούς γλυκοζίτες, λιγνάνες και δενδρολίβανο.

- MANGONSTEEN
Είναι διάσημο για τις μαγκοστίνες, τα διφαινύλια, τις βενζοφαινόνες και τις ξανθόνες που περιέχει.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υποκατάστατο μιας ποικίλης διατροφής.
Μια ισορροπημένη διατροφή και ένας υγιεινός τρόπος ζωής αποτελούν τη βάση για την καλή λειτουργία του οργανισμού.

Αφήστε μια κριτική ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΌ ΔΊΔΥΜΟ

Γράψτε μια αξιολόγηση
Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
10/12/2022

Γράψτε ένα σχόλιο ή κάντε μια ερώτηση σχετικά με το προϊόν ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΌ ΔΊΔΥΜΟ

Κάντε μια ερώτηση
Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!