Ασβέστιο-Μαγνήσιο

Λιανική πώληση: 14,64 €
Нет в наличии
  • 120 δισκία (προμήθεια 30 ημερών)
  • Διατηρεί φυσιολογικά τα οστά, τα δόντια και τους μύες
  • Το συνεργιστικό μείγμα περιλαμβάνει ασβέστιο, μαγνήσιο & βιταμίνη D

Αποθηκεύστε το στον τοίχο σας για να μην χάσετε τον σύνδεσμο προς αυτό το προϊόν:


Γνωρίζατε;
Τα οστά και οι μύες μας δεν σταματούν ποτέ πραγματικά να αναπτύσσονται και συνεχώς αναδομούνται και επιδιορθώνονται. Για να διατηρηθεί αυτή η υγιής ανάπτυξη, το σώμα χρειάζεται άφθονη παροχή σημαντικών θρεπτικών συστατικών, όπως ασβέστιο, φώσφορο, μαγνήσιο και βιταμίνη D. Η έλλειψη ασβεστίου μπορεί να προκαλέσει αδυναμία και πορώδη οστά, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε μακροπρόθεσμα προβλήματα υγείας.
Ποια είναι τα οφέλη;
Αυτό το συνεργιστικό μείγμα που περιέχει 100% ή περισσότερο NRV ασβεστίου, μαγνησίου και βιταμίνης D, συμβάλλει στη διατήρηση φυσιολογικών οστών, δοντιών και μυών, καθώς και στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Αυτή η στοχευμένη φόρμουλα αναγνωρίζει ότι κάθε μέταλλο εξαρτάται από το άλλο για τη σωστή αφομοίωση στο σώμα.
Το ασβέστιο συμβάλλει επίσης στη φυσιολογική λειτουργία των μυών και τη νευροδιαβίβαση και παίζει ουσιαστικό ρόλο στη φυσιολογική πήξη του αίματος και στη φυσιολογική λειτουργία των πεπτικών ενζύμων. Το μαγνήσιο ενεργοποιεί περισσότερα από 300 ένζυμα στο σώμα. Παίζει επίσης ρόλο στη φυσιολογική σύνθεση πρωτεϊνών και συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.
Αυτός ο συνδυασμός περιλαμβάνει επίσης βιταμίνη D, η οποία συμβάλλει στα φυσιολογικά επίπεδα ασβεστίου στο αίμα και στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Ο φώσφορος, ο ψευδάργυρος, ο χαλκός και το βόριο συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
Αυτά τα θρεπτικά συστατικά συνδυάζονται με το ειδικά σχεδιασμένο συμπύκνωμα SynerPro®, το οποίο περιλαμβάνει μπρόκολο, καρότο, κόκκινο παντζάρι, δεντρολίβανο, ντομάτα, κουρκούτι, λάχανο, βιοφλαβονοειδή γκρέιπφρουτ και πορτοκαλιού και εσπεριδίνη.
Συστατικά: Φωσφορικό δι-ασβέστιο, οξείδιο του μαγνησίου, δι-γλυκινικό ασβέστιο, άνθη μπρόκολου (Brassica oleracea var. italica), οξείδιο του ψευδαργύρου, φύλλα λάχανου (Brassica oleracea var. capitata), ρίζα καρότου (Daucus carota), ρίζα κόκκινου τεύτλου (Beta vulgaris), φύλλο δεντρολίβανου (Rosmarinus officinalis), καρπός ντομάτας (Solanum lycopersicum), ρίζα κουρκουμά (Curcuma longa), γλυκονικός χαλκός, βορικό νάτριο, βιοφλαβονοειδές εκχύλισμα γκρέιπφρουτ, βιοφλαβονοειδές εκχύλισμα εσπεριδίνης, βιοφλαβονοειδές εκχύλισμα πορτοκαλιού, βιταμίνη D3 (χοληκαλσιφερόλη). Μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, υδροξυπροπυλοκυτταρίνη, καρβοξυμεθυλοκυτταρίνη, στεατικό μαγνήσιο, στεατικό οξύ.

Σύσταση: Λαμβάνετε 2 δισκία με ένα γεύμα δύο φορές την ημέρα.

Μην υπερβαίνετε την αναφερόμενη συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία.

Τέσσερις ταμπλέτες παρέχουν τα ακόλουθα θρεπτικά συστατικά στη βάση συμπυκνώματος SynerPro:

Βιταμίνη D 2,5 μg
Ασβέστιο 400 mg
Φώσφορος 250 mg
Μαγνήσιο 200 mg
Ψευδάργυρος 7,5mg
Χαλκός 1mg
Βόριο 0,5 mg

Αφήστε μια κριτική Ασβέστιο-Μαγνήσιο

Γράψτε μια αξιολόγηση
Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
18/06/2022

Γράψτε ένα σχόλιο ή κάντε μια ερώτηση σχετικά με το προϊόν Ασβέστιο-Μαγνήσιο

Κάντε μια ερώτηση
Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!