Υγιή έντερα

Λιανική πώληση: 215,60 €
Πόντοι: 110.00VP
Διαθέσιμο

Το θεμέλιο κάθε υγείας!


Αποθηκεύστε το στον τοίχο σας για να μην χάσετε τον σύνδεσμο προς αυτό το προϊόν:


Από εδώ ξεκινούν όλα

"Όλα ξεκινούν από το έντερο" - πιθανότατα το έχετε ακούσει. Η υγεία μας είναι στενά συνδεδεμένη με τη φυσιολογική λειτουργία των εντέρων και ολόκληρου του γαστρεντερικού σωλήνα. Ο τρόπος με τον οποίο απορροφούμε τα θρεπτικά συστατικά και ο τρόπος με τον οποίο προχωράει η πέψη είναι καθοριστικής σημασίας για κάθε όργανο του σώματός μας. Δεν είναι τυχαίο ότι οι επιστήμονες και οι γιατροί αναφέρουν συχνότερα την υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή ως θεμέλιο της καλής υγείας.

Το "Healthy Gut" είναι ένα σετ που έχει σχεδιαστεί για την ομαλοποίηση του πεπτικού συστήματος και της υγείας του εντέρου.

Όλα ξεκινούν από το έντερο!

ΤοPro B11 και το Bacillus Coagulans συμπληρώνουν τη διατροφή με 12 στελέχη προβιοτικών βακτηρίων που εμπλουτίζουν την εντερική χλωρίδα.

ΤοBowel Build αποτελείται κυρίως από μελιτζάνες πλατάνου που βοηθούν στην υποστήριξη της υγείας του εντέρου, φαρμακευτικό τζίντζερ που υποστηρίζει τη συνολική υγεία του πεπτικού συστήματος, το μεταβολισμό των υδατανθράκων και βιταμίνες C, A και ψευδάργυρο.

Το Loklo είναι μια γνωστή πηγή διαιτητικών ινών στους πελάτες μας, αλλά είναι επίσης κουρκουμάς που βοηθά στην υποστήριξη της υγείας του ήπατος, κανέλα για άνεση στο στομάχι και δεντρολίβανο για καλύτερη απορρόφηση του λίπους.

Οχυμός αλόης είναι δημοφιλής λόγω των οφελών για την υγεία που σχετίζονται με το πεπτικό σύστημα. Υποστηρίζει την πέψη και προάγει τη φυσιολογική λειτουργία του εντέρου.

ΗΖαμπρόσα περιλαμβάνεται στο σετ λόγω των εγγενών ιδιοτήτων του ιπποφαούς που αυξάνουν τη δραστηριότητα του πεπτικού συστήματος.

Το σετ συμπληρώνεται από το παγκόσμιο "best seller" μεταξύ των προϊόντων μας - την υγρή χλωροφύλλη.


Σύνθεση του σετ: Το σετ αποτελείται από δύο μέρη: 1:
Bacillus Coagulans
Χτίσιμο εντέρου
Υγρή χλωροφύλλη
Loclo
Pro B11
Χυμός αλόης
Zambrosa


Συνιστώμενη κατανάλωση:
Χρησιμοποιήστε όλα τα προϊόντα του κιτ σύμφωνα με τις συστάσεις που αναγράφονται στις ετικέτες.

Αφήστε μια κριτική Υγιή έντερα

Γράψτε μια αξιολόγηση
Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
02/01/2023

Γράψτε ένα σχόλιο ή κάντε μια ερώτηση σχετικά με το προϊόν Υγιή έντερα

Κάντε μια ερώτηση
Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!