Ανοσοποιητική φόρμουλα ( 90 κάψουλες)

Λιανική πώληση: 45,90 €
Πόντοι: 23.43VP
Διαθέσιμο
  • 90 κάψουλες (προμήθεια έως και 45 ημέρες)
  • Περιέχει Colostrum, το οποίο μπορεί να είναι ευεργετικό για τους λάτρεις του αθλητισμού
  • Κατάλληλο για χρήση σε περιόδους ανοσολογικής καταπόνησης

Αποθηκεύστε το στον τοίχο σας για να μην χάσετε τον σύνδεσμο προς αυτό το προϊόν:


Ανοσοποιητική φόρμουλα
ΣΥΜΠΛΉΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΉΣ

Γνωρίζατε;
Το ανοσοποιητικό σύστημα είναι η άμυνα του οργανισμού κατά των μικροβίων, των ιών και άλλων εισβολέων. Ο θύμος αδένας, ο σπλήνας, οι αμυγδαλές, οι αδενοειδείς και οι λεμφαδένες, μαζί με μια ποικιλία λευκών αιμοσφαιρίων, συνεργάζονται για την προστασία του οργανισμού.
Το ανοσοποιητικό σύστημα συνεργάζεται με άλλα προστατευτικά συστήματα του σώματος, όπως το δέρμα, το οποίο σχηματίζει ένα φυσικό φράγμα έναντι ξένων υλικών, και το αναπνευστικό σύστημα που χρησιμοποιεί τον βήχα για να απαλλάξει τον οργανισμό από τα εισπνεόμενα μικρόβια και τους ρύπους. Όταν τα ξένα υλικά ξεπερνούν τους άλλους προστατευτικούς μηχανισμούς του οργανισμού, αρχίζει να λειτουργεί το ανοσοποιητικό (αμυντικό) σύστημα.
Ζούμε σε έναν κόσμο φυσικών και ανθρωπογενών ρύπων που, μαζί με την κακή διατροφή και άλλες επιβλαβείς επιδράσεις, όπως το κάπνισμα και η έλλειψη ξεκούρασης, μπορούν να μειώσουν τα φυσικά αμυντικά συστήματα του οργανισμού. Για το λόγο αυτό, η ισορροπημένη διατροφή είναι ίσως το πιο σημαντικό στοιχείο για τη διατήρηση ενός υγιούς ανοσοποιητικού συστήματος.
Ποια είναι τα οφέλη;
Το Immune Formula είναι ένας συνδυασμός β-γλυκανών, αραβινογαλακτάνης, πρωτόγαλα, μυκήλιο cordyceps maitake ολόκληρο μανιτάρι και μυκήλιο μανιταριού reishi.
Πρόκειται για ένα μείγμα φυσικών συστατικών σχεδιασμένο για το ανοσοποιητικό σύστημα και δρα επίσης ως αντιοξειδωτικό για την ενίσχυση του οργανισμού. Οι β-γλυκάνες είναι πολυσακχαρίτες που απαντώνται στη φύση. Το πρωτόγαλα περιέχει ανοσοσφαιρίνες.
Τα αντιοξειδωτικά είναι ο φυσικός υπερασπιστής του οργανισμού και η καλύτερη προστασία μας από τις βλάβες των ελεύθερων ριζών. Αναγνωρισμένα για τη λειτουργία τους στην προστασία των κυττάρων από βλάβες, τα αντιοξειδωτικά έχουν επίσης ισχυρή επίδραση στην υγεία του δέρματος.
Προβλήματα με τα αντιβιοτικά:
- Τα αντιβιοτικά είναι αντιβακτηριακά και δεν έχουν καμία επίδραση στους ιούς, τους μύκητες ή τα παράσιτα.
- Τα αντιβιοτικά σκοτώνουν τα φιλικά βακτήρια, γεγονός που επιτρέπει τον πολλαπλασιασμό των ζυμομυκήτων και των μολυσματικών βακτηρίων, αποδυναμώνοντας έτσι το ανοσοποιητικό σύστημα.
- Η υπερβολική χρήση αντιβιοτικών δημιουργεί βακτήρια ανθεκτικά στα αντιβιοτικά.
- Τα ανθεκτικά στα αντιβιοτικά στελέχη των παθογόνων μικροοργανισμών αναπτύσσονται τώρα με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να ρίχνουν μια ματιά στις φυσικές εναλλακτικές λύσεις.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
Σκόνη β-γλυκάνης, σκόνη αραβινογαλακτάνης, σκόνη πρωτογάλακτος (γάλα), σκόνη μυκηλίου Cordyceps sinensis (σόγια), σκόνη εκχυλίσματος Grifola frondosa, σκόνη μυκηλίου Ganoderma lucidum, αντιπηκτικό: κυτταρίνη, επικάλυψη κάψουλας (ζελατίνη, νερό).


ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ (σε 3 κάψουλες): ΚΥΡΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ (σε 3 κάψουλες):
(εκχυλίζονται από τη ζύμη Saccharomyces cerevisiae) ....................................... 600 mg
Αραβινογαλακτάνη (wyekstraktowany z Modrzewia (Larix spp.)) .......................................... 300 mg
Colostrum ................................................................................................................................... 150 mg
Μυκήλιο Cordyceps sinensis ................................................................................................. 60 mg


ΣΥΝΙΣΤΏΜΕΝΗ ΗΜΕΡΉΣΙΑ ΔΌΣΗ:
Πάρτε 3 κάψουλες την ημέρα μεταξύ των γευμάτων.


ΣΥΝΘΉΚΕΣ ΑΠΟΘΉΚΕΥΣΗΣ
Φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Να φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά!

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση! Εάν λαμβάνετε φάρμακα, συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας πριν πάρετε τις κάψουλες.

Αφήστε μια κριτική Ανοσοποιητική φόρμουλα ( 90 κάψουλες)

Γράψτε μια αξιολόγηση
Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
01/06/2020

Γράψτε ένα σχόλιο ή κάντε μια ερώτηση σχετικά με το προϊόν Ανοσοποιητική φόρμουλα ( 90 κάψουλες)

Κάντε μια ερώτηση
Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!