Gotu Kola NSP

Λιανική πώληση: 22,00 €
Πόντοι: 11.20VP
Διαθέσιμο
 • Διατηρεί τη φυσιολογική φλεβική κυκλοφορία.
 • Αυξάνει την πνευματική ικανότητα, καταπολεμά το γήρας.
 • Προάγει την άνεση του πεπτικού συστήματος και ανακουφίζει από τις στομαχικές ενοχλήσεις.
 • Εναρμονίζει τις λειτουργίες του καρδιαγγειακού συστήματος.
 • Μια φυσική πηγή νεότητας και υγείας.

Αποθηκεύστε το στον τοίχο σας για να μην χάσετε τον σύνδεσμο προς αυτό το προϊόν:


Gotu Kola NSP - η σύνθεση και η δράση του συμπληρώματος, συστάσεις για τη λήψη

Κάθε πρόσληψη του συμπληρώματος Gotu Kola της NSP σας προσφέρει 395 mg καθαρού εκχυλίσματος Centella asiatica L., ενός φυτού με πλούσια ιστορία χρήσης στις παραδοσιακές θεραπευτικές πρακτικές των τροπικών και υποτροπικών περιοχών. Αυτό το μοναδικό συστατικό έχει αποδειχθεί στο πέρασμα των αιώνων ως ένα ισχυρό εργαλείο για την υποστήριξη της υγείας και της ευεξίας.

Η Centella asiatica, περισσότερο γνωστή ως Gotu Kola, παραμένει στο επίκεντρο της σύγχρονης επιστημονικής έρευνας λόγω των εξαιρετικών ιδιοτήτων της. Η μελέτη αυτού του φυτού συνεχίζει να αποκαλύπτει νέες δυνατότητες για τη βελτίωση της συνολικής υγείας, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης της γνωστικής λειτουργίας, της βελτίωσης της κυκλοφορίας και της προαγωγής της υγείας του δέρματος.

Η λήψη αυτού του προϊόντος σε μορφή κάψουλας από την NSP σας δίνει έναν εύκολο και βολικό τρόπο να ενσωματώσετε αυτό το αρχαίο φυτό στην καθημερινή σας διατροφή, ξεκλειδώνοντας την πρόσβαση στη θεραπευτική του δύναμη. Βασιζόμενο στην παράδοση αιώνων και στις τελευταίες επιστημονικές ανακαλύψεις, αυτό το συμπλήρωμα θα γίνει ο αξιόπιστος σύμμαχός σας στο δρόμο για καλύτερη υγεία και μακροζωία.

Χρήσιμες ιδιότητες του συμπληρώματος διατροφής Gotu Kola NSP Gotu Kola και η διατροφική του αξία ανά 100 γραμμάρια:

 • Βελτιωμένη κυκλοφορία του αίματος: προάγει την υγεία των αιμοφόρων αγγείων.
 • Υποστήριξη της γνωστικής λειτουργίας: συμβάλλει στη βελτίωση της μνήμης και της πνευματικής διαύγειας.
 • Βελτίωση της υγείας του δέρματος: προάγει την επούλωση πληγών και μειώνει την εμφάνιση ουλών.
 • Μείωση του στρες και βελτίωση του ύπνου: βοηθά στην καταπολέμηση του στρες και βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου.
 • Υποστήριξη του πεπτικού συστήματος: έχει θετική επίδραση στο πεπτικό σύστημα.
 • Έχει ιδιότητες τόνωσης του ανοσοποιητικού συστήματος: ικανότητα ενίσχυσης της ισχύος.
Ποσότητα Norma**
Θερμιδική αξία 3,5 kcal 1684 kcal
Υδατάνθρακες 0.9 г 219 г
Νάτριο, Na 5 mg 1300 mg

** Αυτός ο πίνακας παρέχει μέσες τιμές βιταμινών και ανόργανων συστατικών για έναν ενήλικα.

Το Gotu Kola, γνωστό για τις εξαιρετικές θρεπτικές του ιδιότητες, είναι ένας πολύτιμος πόρος για την προώθηση ενός υγιούς νου και σώματος. Εμπλουτισμένο με βιταμίνες Α, Β, Ε και Κ, καθώς και με σημαντικά μέταλλα όπως το μαγνήσιο, το φυτό αυτό παίζει βασικό ρόλο στη διατήρηση της διατροφικής ισορροπίας. Η πλούσια χημική του σύνθεση, που περιλαμβάνει σαπωνίνες, βιοφλαβονοειδή και στεροειδή, καθιστά αυτό το συμπλήρωμα έναν πραγματικό θησαυρό της φύσης.

Από καιρό εκτιμάται για τις ευεργετικές του επιδράσεις στο κεντρικό νευρικό σύστημα, προσφέροντας μια φυσική θεραπεία για τη βελτίωση της ψυχικής υγείας. Χάρη στην παρουσία τριτερπενικών σαπωνινών, το φυτό έχει ισχυρή ηρεμιστική δράση, βοηθώντας στη θεραπεία και την ανακούφιση των συμπτωμάτων ψυχικών διαταραχών, όπως η σχιζοφρένεια, η επιληψία και διάφορες νευρώσεις. Η χρήση του είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στη μείωση των επιπέδων άγχους σε όσους πάσχουν από κατάθλιψη, παρέχοντας έναν φυσικό τρόπο βελτίωσης της συναισθηματικής ευεξίας.

Αυτές οι μοναδικές ιδιότητες καθιστούν το Gotu Kola όχι απλώς ένα φυτό, αλλά ένα πραγματικό φυσικό φάρμακο ικανό να έχει θετικό αντίκτυπο στη σωματική και ψυχική υγεία ενός ατόμου. Η χρήση του στην παραδοσιακή και τη σύγχρονη ιατρική συνεχίζει να επεκτείνεται, ανοίγοντας νέους ορίζοντες για την πρόληψη και τη θεραπεία πλήθους παθήσεων.

Επιστημονική έρευνα Gotu Kola (Centella asiatica)

 1. Το Superfood Journal* παρέχει μια επισκόπηση των ωφελειών του Gotu Kola για την υγεία και την υγεία, όπως επιβεβαιώνονται από επιστημονικές έρευνες, συμπεριλαμβανομένων των επιδράσεών του στην επούλωση πληγών, την υγεία του δέρματος, το άγχος και την κατάθλιψη και άλλες καταστάσεις. *Το άρθρο παρέχεται στα αγγλικά. Πηγή.
 2. Το Frontiers in Pharmacology* δημοσιεύει μια ανασκόπηση σχετικά με τις θεραπευτικές δυνατότητες της Centella asiatica, εξετάζοντας τις επιδράσεις της σε νευρολογικές, ενδοκρινικές, δερματικές και άλλες παθήσεις. *Το άρθρο παρέχεται στα αγγλικά. Πηγή: Το άρθρο αυτό δημοσιεύεται στο περιοδικό Centella Centracia, το οποίο δημοσιεύεται στο άρθρο 5 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της Ευρώπης.
 3. Το Journal of Plant Medicines περιγράφει τις πολυάριθμες φαρμακευτικές ιδιότητες του Gotu Kola, οι οποίες υποστηρίζονται από επιστημονικά στοιχεία. *Παρέχεται στα αγγλικά. Πηγή: Το άρθρο αυτό δημοσιεύεται στο άρθρο 1 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Συμβουλές διατροφολόγου του NSP Club:

Η χρήση του Gotu Kola σε προγράμματα κατά της κυτταρίτιδας είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική. Τα μασάζ με αυτό το φυτό ή τα εκχυλίσματά του μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την κατάσταση του δέρματος, να το κάνουν πιο σφριγηλό και λείο, καθώς η βελτιωμένη κυκλοφορία του αίματος βοηθά στην αποτελεσματική διάσπαση των λιποαποθέσεων και στην αποβολή των τοξινών. Ο συνδυασμός μιας πορείας μασάζ κατά της κυτταρίτιδας με τη λήψη συμπληρωμάτων διατροφής Gotu Kola ενισχύει το αποτέλεσμα, παρέχοντας αισθητές βελτιώσεις.

Επιπλέον, το Gotu Kola έχει μια σειρά από οφέλη για την υγεία των ανδρών. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για όσους υποφέρουν από προβλήματα προστάτη. Χάρη στις αντιφλεγμονώδεις και βελτιωτικές για την κυκλοφορία ιδιότητές του, το Gotu Kola μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των συμπτωμάτων της προστατίτιδας και άλλων διαταραχών του ουροποιογεννητικού συστήματος. Οι ανοσοδιεγερτικές ιδιότητες του φυτού παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της συνολικής υγείας και στην ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού.

Εξίσου σημαντική είναι η ικανότητα του Gotu Kola να ενισχύει την ισχύ. Η βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, ειδικά στην περιοχή της λεκάνης, προάγει πιο σταθερές και μεγαλύτερης διάρκειας στύσεις. Αυτή η ιδιότητα καθιστά το Gotu Kola ένα πολύτιμο βότανο για τους άνδρες που επιδιώκουν να διατηρήσουν τη σεξουαλική υγεία και λειτουργία.

Σύνθεση

Το προϊόν περιέχει 100 κάψουλες.

1 κάψουλα περιέχει: Centella asiatica - 395 mg,κέλυφος κάψουλας: ζελατίνη.

Εφαρμογή

Λαμβάνετε 1 κάψουλα μία φορά την ημέρα μαζί με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Για μέγιστα αποτελέσματα, συνιστάται η τακτική λήψη για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αντενδείξεις

Δεν συνιστάται η λήψη σε παιδιά κάτω των 12 ετών, έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες, σε περίπτωση ατομικής δυσανεξίας στο προϊόν, το βράδυ. Συνιστάται να συμβουλευτείτε έναν γιατρό πριν από τη χρήση

Συνθήκες αποθήκευσης

Φυλάσσετε σε ξηρό μέρος μακριά από παιδιά. Μετά το άνοιγμα να φυλάσσεται στο ψυγείο.

Αφήστε μια κριτική Gotu Kola NSP

Γράψτε μια αξιολόγηση
Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
07/09/2021

Γράψτε ένα σχόλιο ή κάντε μια ερώτηση σχετικά με το προϊόν Gotu Kola NSP

Κάντε μια ερώτηση
Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!