Βιταμίνη D3 (60 ταμπλέτες)

Λιανική πώληση: 21,10 €
Πόντοι: 10.80VP
Διαθέσιμο
  • 60 δισκία (προμήθεια 30 έως 60 ημερών)
  • Δύο δισκία παρέχουν 2000% NRV
  • Ιδιαίτερα σημαντικό κατά τους χειμερινούς μήνες

Αποθηκεύστε το στον τοίχο σας για να μην χάσετε τον σύνδεσμο προς αυτό το προϊόν:


ΒΙΤΑΜΙΝΗ D3

ΣΥΜΠΛΗΡΏΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΉΣ

- 60 ΤΑΒΛΕΤΕΣ των 665 mg

Γνωρίζατε;
Η βιταμίνη D είναι μια σημαντική βιταμίνη για τη διατήρηση της καλής υγείας των οστών και των δοντιών και απαιτείται για να βοηθήσει τον οργανισμό μας να απορροφήσει το ασβέστιο. Παίρνουμε το μεγαλύτερο μέρος της βιταμίνης D από το φως του ήλιου και παρόλο που μπορούμε να πάρουμε κάποια από τις τροφές, όπως τα λιπαρά ψάρια, τα αυγά και το κρέας, είναι δύσκολο να πάρουμε αρκετή βιταμίνη D μόνο από τις τροφές.

Το σώμα μας παράγει βιταμίνη D όταν το δέρμα μας εκτίθεται στο καλοκαιρινό ηλιακό φως, οπότε κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολο να λάβουμε αρκετή. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, πρέπει να λαμβάνουμε τη βιταμίνη D από τις αποθήκες του σώματός μας και από πηγές τροφίμων.

Ορισμένοι άνθρωποι στην Αγγλία έχουν χαμηλά επίπεδα βιταμίνης D και αρκετές ομάδες διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο ανεπάρκειας. Σε αυτές περιλαμβάνονται οι έγκυες και οι θηλάζουσες γυναίκες, τα παιδιά κάτω των 5 ετών, τα άτομα ηλικίας 65 ετών και άνω και τα άτομα που δεν εκτίθενται πολύ στον ήλιο, για παράδειγμα, όσοι καλύπτουν το δέρμα τους, είναι κλεισμένοι στο σπίτι ή μένουν σε εσωτερικούς χώρους για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Τα άτομα με σκουρόχρωμο δέρμα, όπως τα άτομα με καταγωγή από την Αφρική, την Αφρική, την Καραϊβική και τη Νότια Ασία, κινδυνεύουν επίσης από ανεπάρκεια βιταμίνης D επειδή το δέρμα τους χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να παράγει τόση βιταμίνη D όσο κάποιος με ανοιχτόχρωμο δέρμα.

Χωρίς αρκετή βιταμίνη D τα παιδιά μπορεί να κινδυνεύουν να αναπτύξουν ραχίτιδα, η οποία προκαλεί αδύναμα και κακοσχηματισμένα οστά. Στην ενήλικη και μετέπειτα ζωή, η έλλειψη επαρκούς βιταμίνης D μπορεί να οδηγήσει σε οστεομαλάκυνση (μαλάκυνση των οστών).

Ποια είναι τα οφέλη;
Συχνά αναφέρεται ως "η βιταμίνη του ήλιου", η βιταμίνη D αποκτάται γενικά από τον οργανισμό με δύο τρόπους: την έκθεση στις υπεριώδεις (UV) ακτίνες του ήλιου και τη διατροφική πρόσληψη, οπότε η συμπληρωματική χορήγηση είναι ιδιαίτερα σημαντική κατά τους ψυχρότερους, σκοτεινούς μήνες του έτους, όταν βλέπουμε πολύ λίγη ηλιοφάνεια.

Η βιταμίνη D είναι μια σημαντική βιταμίνη για τη διατήρηση της καλής υγείας των οστών και των δοντιών και απαιτείται για να βοηθήσει το σώμα μας να απορροφήσει το ασβέστιο. Αν και μπορούμε να πάρουμε κάποια ποσότητα από τα τρόφιμα, όπως τα λιπαρά ψάρια, τα αυγά και το κρέας, είναι δύσκολο να πάρουμε αρκετή βιταμίνη D μόνο από τα τρόφιμα.

Η βιταμίνη D έχει πολλούς ρόλους - βοηθά στην ανάπτυξη και τη διατήρηση των οστών, των μυών και των δοντιών, καθώς και στην απορρόφηση και τη χρήση του ασβεστίου και του φωσφόρου, συμβάλλει επίσης στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και στην αντίδραση στη φλεγμονή.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
Αντιπηκτικός παράγοντας: φωσφορικά άλατα ασβεστίου- διογκωτικός παράγοντας: κυτταρίνη,
αντιπηκτικό: λιπαρά οξέα- βιταμίνη D3 (χοληκαλσιφερόλη),
γαλακτωματοποιητής: στεατικό μαγνήσιο.

ΣΥΝΙΣΤΏΜΕΝΗ ΧΡΉΣΗ:
1 δισκίο την ημέρα κατά τη διάρκεια ενός γεύματος.
Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.

ΒΑΣΙΚΆ ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ:
Περιεκτικότητα στη συνιστώμενη μερίδα (1 ταμπλέτα):
Βιταμίνη D3....................... 50 μg* / 1000% RI*
*RI - Πρόσληψη αναφοράς

ΣΥΝΘΉΚΕΣ ΑΠΟΘΉΚΕΥΣΗΣ:
Φυλάσσετε σε ξηρό και δροσερό μέρος, μακριά από μικρά παιδιά.

ΒΙΤΑΜΙΝΗ D3

- συμβάλλει στη σωστή απορρόφηση του ασβεστίου και του φωσφόρου
- συμβάλλει στη διατήρηση των κατάλληλων επιπέδων ασβεστίου στο αίμα
- συμβάλλει στη σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος
- συμβάλλει στην καλή λειτουργία των μυών
- συμβάλλει στη διατήρηση υγιών οστών
- συμβάλλει στη διατήρηση υγιών δοντιών

Χρειάζεστε συμπλήρωμα βιταμίνης D3;

Λίγες ημέρες ηλιοφάνειας το χρόνο, η χρήση αντηλιακού κατά την ηλιοθεραπεία, την οποία δεν πρέπει να εγκαταλείψετε, η παραμονή σε εσωτερικούς χώρους και, φυσικά, η διατροφή - αυτοί είναι οι κύριοι λόγοι που προκαλούν ανεπάρκεια βιταμίνης D
Απαντήστε στις ακόλουθες ερωτήσεις. Εάν απαντήσατε ναι σε τουλάχιστον μία από αυτές, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο χορήγησης συμπληρώματος βιταμίνης D.

- Τρώτε αρκετά τρόφιμα πλούσια σε βιταμίνη D (λιπαρά ψάρια, αυγά, τυρί);
- Χρησιμοποιείτε αντηλιακό;
- Περνάτε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σας στο γραφείο, στο σπίτι ή σε εσωτερικούς χώρους;

Γνωρίζετε ότι...
η βιταμίνη D συμβάλλει στη μείωση του κινδύνου αστάθειας της στάσης, μυϊκής αδυναμίας και... πτώσης; Η πτώση αποτελεί παράγοντα κινδύνου για κατάγματα των οστών σε άνδρες και γυναίκες ηλικίας 60 ετών και άνω; *

*Το πιο αποτελεσματικό με ημερήσια πρόσληψη 20 μg, από οποιεσδήποτε πηγές.

Αφήστε μια κριτική Βιταμίνη D3 (60 ταμπλέτες)

Γράψτε μια αξιολόγηση
Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
10/03/2019

Γράψτε ένα σχόλιο ή κάντε μια ερώτηση σχετικά με το προϊόν Βιταμίνη D3 (60 ταμπλέτες)

Κάντε μια ερώτηση
Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!