Ρίζα γλυκόριζας

Λιανική πώληση: 25,10 €
Πόντοι: 12.78VP
Διαθέσιμο
  • 100 κάψουλες (προμήθεια 16 ημερών)
  • Φυτική φόρμουλα
  • Η γλυκόριζα έχει προσαρμοστικές, εξισορροπητικές ιδιότητες

Αποθηκεύστε το στον τοίχο σας για να μην χάσετε τον σύνδεσμο προς αυτό το προϊόν:


Γνωρίζατε;
Η γλυκόριζα είναι μέλος της οικογένειας των ψυχανθών και αξίζει να σημειωθεί ότι η Glycyrrhiza glabra είναι συνήθως η ποικιλία που αναφέρεται όταν συζητάμε για τη ρίζα γλυκόριζας, αυτό το είδος είναι κυρίως ενδημικό στην Ευρώπη και την Ασία. Η γλυκόριζα χρησιμοποιείται καλά ως αρωματική ύλη ζαχαροπλαστικής και μπορεί να είναι περισσότερο γνωστή ως "γλυκιά ρίζα".
Ποια είναι τα οφέλη;
Η γλυκόριζα είναι επίσης γνωστή ως "γλυκιά ρίζα" και χρησιμοποιείται καλά ως αρωματική ύλη ζαχαροπλαστικής, αλλά η αξία της πηγαίνει πολύ πέρα από αυτό και η ιατρική χρήση της γλυκόριζας χρονολογείται αρκετές χιλιάδες χρόνια πριν.
Η ρίζα γλυκόριζας έχει χρησιμοποιηθεί από τους παραδοσιακούς βοτανολόγους ως γενικό συμπλήρωμα, για την υποστήριξη του αναπνευστικού συστήματος και την υποστήριξη του ήπατος και του αδενικού συστήματος. Η γλυκόριζα περιλαμβάνεται στους περισσότερους ασιατικούς συνδυασμούς βοτάνων για την εξισορρόπηση των άλλων βοτάνων και την προώθηση της ζωτικότητας. Έχει τη φήμη ότι φέρνει ολόκληρο το σώμα σε ισορροπία και χρησιμοποιούνταν από βουδιστές μοναχούς για να καθαρίζει το μυαλό πριν από το διαλογισμό.
Η γλυκόριζα περιέχει τριτερπενοειδείς σαπωνίνες, φλαβονοειδή, ισοφλαβονοειδή, μαγνήσιο, πυρίτιο, νάτριο και άλλα ευεργετικά συστατικά. Τα φλαβονοειδή είναι πολυφαινολικές ενώσεις που βρίσκονται στα φυτά. Περιέχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες που συμβάλλουν στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.
Συστατικά: Ρίζα γλυκόριζας (Glycyrrhiza glabra), κέλυφος κάψουλας (ζελατίνη, νερό). Αντιπηκτικοί παράγοντες: στεατικό μαγνήσιο, διοξείδιο του πυριτίου.

Σύσταση: Λαμβάνετε δύο κάψουλες με ένα γεύμα τρεις φορές την ημέρα.

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία.

Κάθε έξι κάψουλες περιέχουν: Ρίζα γλυκόριζας 2376 mg.

Αφήστε μια κριτική Ρίζα γλυκόριζας

Γράψτε μια αξιολόγηση
Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
25/01/2020

Γράψτε ένα σχόλιο ή κάντε μια ερώτηση σχετικά με το προϊόν Ρίζα γλυκόριζας

Κάντε μια ερώτηση
Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!