Αναπνεύστε καθαρά

Λιανική πώληση: 35,60 €
Πόντοι: 18.13VP
Διαθέσιμο
  • Το Breathe Clear είναι ένα προϊόν που έχει σχεδιαστεί για να προάγει την υγεία του αναπνευστικού συστήματος, ιδίως σε περιόδους εποχιακών κινδύνων, όπως η αλλαγή των εποχών ή τα υψηλά επίπεδα γύρης στον αέρα.
  • 1 βάζο περιέχει 90 κάψουλες.

Αποθηκεύστε το στον τοίχο σας για να μην χάσετε τον σύνδεσμο προς αυτό το προϊόν:


ΤοBreathe Clear αποδεικνύει ότι "το σύνολο είναι καλύτερο από το άθροισμα των μερών του". Η φόρμουλα, που αναπτύχθηκε πριν από πολλά χρόνια, εξακολουθεί να είναι πολύ δημοφιλής στους πελάτες της Nature's Sunshine στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου είναι γνωστή ως HistaBlock.

Και πάλι, όπως συμβαίνει με όλα σχεδόν τα προϊόντα μας, τα δώρα της φύσης παίζουν καθοριστικό ρόλο εδώ, και κυρίως τα φύλλα της δίοικης τσουκνίδας (Urtica Dioica) και οι καρποί του νεραντζιού (Citrus x aurantium), που υποστηρίζουν την καλή λειτουργία του αναπνευστικού συστήματος. Το νεράντζι έχει επίσης καταπραϋντική επίδραση στο λαιμό και τις φωνητικές χορδές.

Η φόρμουλα Breathe Clear συμπληρώνεται με κερκετίνη από τα μπουμπούκια της ιαπωνικής Sophora japonica και βρομελίνη από τους καρπούς του ανανά (Ananas comosus).

Όλα αυτά τα δώρα της φύσης συνδυάζονται στην αποτελεσματική φόρμουλα του Breathe Clear, ώστε να μπορείτε να αναπνέετε βαθιά χωρίς να φοβάστε τις εποχικές απειλές.

Γιατί να επιλέξετε το Breathe Clear;

Είμαστε αφοσιωμένοι στον πλανήτη μας, ο οποίος μας επιτρέπει να προμηθευόμαστε βότανα για την παραγωγή των προϊόντων μας. Οι τσουκνίδες μας φυτρώνουν άγριες στα βουνά της Αλβανίας και ο προμηθευτής μας, με τη βοήθεια μιας ειδικά εκπαιδευμένης ομάδας, συλλέγει τα πολύτιμα φύλλα τους, φροντίζοντας για τη βιοποικιλότητα της περιοχής και τη βιώσιμη ανάπτυξη των καλλιεργειών.

Σύνθετη ουσία:


Ενεργά Συστατικά: Ενεργά Συστατικά:

Ανά ημερήσια δόση

(4 κάψουλες)

Φύλλο τσουκνίδας (Urtica dioica) 360 mg
Κερσετίνη (από τους οφθαλμούς του δέντρου Sophora japonica) 360 mg
Καρπός νεραντζιού (Citrus x aurantium) 280 mg
Βρωμελίνη (από τον καρπό του ανανά [Ananas comosus]) 80 mg

Διογκωτικός παράγοντας: φωσφορικά άλατα ασβεστίου, κέλυφος κάψουλας: ζελατίνη, σκόνη φύλλων τσουκνίδας (Urtica dioica), κερκετίνη (σκόνη οφθαλμού Sophora japonica), διογκωτικός παράγοντας: κυτταρίνη, σκόνη καρπών νεραντζιού (Citrus x aurantium), σκόνη βρομελίνης από καρπούς ανανά (Ananas comosus), αντιπηκτικοί παράγοντες: άλατα λιπαρών οξέων μαγνησίου, διοξείδιο του πυριτίου. jar, oranges, greens

Εφαρμογή:

Καταναλώστε 2 κάψουλες 2 φορές την ημέρα.

Συνθήκες αποθήκευσης:

Φυλάσσετε σε δροσερό και ξηρό μέρος. Να φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά!

Το Nature's Sunshine ενθαρρύνει έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής. Μια ισορροπημένη διατροφή και ένας υγιεινός τρόπος ζωής αποτελούν τη βάση για την καλή λειτουργία του οργανισμού.

Αφήστε μια κριτική Αναπνεύστε καθαρά

Γράψτε μια αξιολόγηση
Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
14/10/2019

Γράψτε ένα σχόλιο ή κάντε μια ερώτηση σχετικά με το προϊόν Αναπνεύστε καθαρά

Κάντε μια ερώτηση
Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!