Ψευδάργυρος

Λιανική πώληση: 15,50 €
Πόντοι: 7.94VP
Διαθέσιμο
  • 120 δισκία (προμήθεια 120 ημερών)
  • Περιέχει 150% της ημερήσιας NRV
  • Ειδικά σχεδιασμένο για αποτελεσματική απορρόφηση

Αποθηκεύστε το στον τοίχο σας για να μην χάσετε τον σύνδεσμο προς αυτό το προϊόν:


ZINC ALT

ΣΥΜΠΛΗΡΏΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΉΣ

Το γνωρίζατε;
Στο σώμα βρίσκεται περισσότερος ψευδάργυρος από οποιοδήποτε άλλο ιχνοστοιχείο εκτός από το σίδηρο. Σχετικά μεγάλες ποσότητες βρίσκονται στα οστά και τους μυς, ενώ είναι επίσης διαδεδομένος στον προστάτη και τον αμφιβληστροειδή, οπότε αυτό το ιχνοστοιχείο είναι εξαιρετικά σημαντικό για τη συνολική υγεία. Ωστόσο, ο ψευδάργυρος φαίνεται να χάνεται εύκολα από τον οργανισμό.
Ποια είναι τα οφέλη;
Ο ψευδάργυρος είναι ένα βασικό μέταλλο που αποτελεί συστατικό περισσότερων από 300 ενζύμων και υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα οφελών για την υγεία, όπως, η καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, η επούλωση των ιστών και η αποκατάσταση των πληγών. Ο ψευδάργυρος είναι επίσης ένα αντιοξειδωτικό που συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες,
Ο ψευδάργυρος χρησιμοποιείται για τη φυσιολογική διατήρηση των οστών, των μαλλιών, του δέρματος, της όρασης και τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Χρησιμοποιείται για τη σύνθεση των πρωτεϊνών και διατηρεί επίσης τον φυσιολογικό μεταβολισμό των υδατανθράκων, των λιπαρών οξέων, των μακροθρεπτικών συστατικών και της βιταμίνης Α. Ο ψευδάργυρος συμβάλλει στη φυσιολογική γνωστική λειτουργία, στη φυσιολογική γονιμότητα και αναπαραγωγή και απαιτείται σε οριακές ποσότητες για τη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων τεστοστερόνης. Οι έγκυες και οι θηλάζουσες γυναίκες χρειάζονται επιπλέον ψευδάργυρο. Ο ψευδάργυρος της Nature's Sunshine προέρχεται από γλυκονικό ψευδάργυρο και κάθε δισκίο περιέχει 15mg, δηλαδή 150% της ημερήσιας τιμής αναφοράς θρεπτικών συστατικών. Για πιο αποτελεσματική απορρόφηση και για μέγιστο όφελος, συνδυάζεται σε μια πλούσια, φυσική βάση από φυτό φύκια, βότανο μηδικής και βότανο θυμαριού. Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
Φορέας: φωσφορικά άλατα ασβεστίου- γλυκονικός ψευδάργυρος- αντιπηκτικό: κυτταρίνη- φύκια- βότανο μηδικής- φύλλα θυμαριού- αντιπηκτικό: στεατικό μαγνήσιο.


ΒΑΣΙΚΆ ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ:
Περιεκτικότητα στη συνιστώμενη μερίδα (1 καρτέλα): Περιεκτικότητα στη συνιστώμενη μερίδα (1 καρτέλα):
Ψευδάργυρος................................... 15 mg / 150% RDI*
Φύλλα και μίσχος φύλλων φύκια........................85 mg**
Μηδική..................................................27 mg**
Φύλλα θυμαριού........................................ 27 mg**
*RDI - Ημερήσια πρόσληψη αναφοράς.
** - Η ΑΔΙ δεν προσδιορίζεται.


ΣΥΝΙΣΤΏΜΕΝΗ ΧΡΉΣΗ:
1 δισκίο την ημέρα κατά τη διάρκεια ενός γεύματος.
Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση


ΣΥΝΘΉΚΕΣ ΑΠΟΘΉΚΕΥΣΗΣ:
Φυλάσσετε σε ξηρό και δροσερό μέρος, μακριά από μικρά παιδιά.

Ο Ψευδάργυρος της Nature's Sunshine προέρχεται από γλυκονικό ψευδάργυρο και κάθε δισκίο περιέχει 15mg, που είναι 150% της ημερήσιας τιμής αναφοράς θρεπτικών συστατικών.

Αφήστε μια κριτική Ψευδάργυρος

Γράψτε μια αξιολόγηση
Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
06/10/2019

Γράψτε ένα σχόλιο ή κάντε μια ερώτηση σχετικά με το προϊόν Ψευδάργυρος

Κάντε μια ερώτηση
Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!