Βέλτιστο

Κωδικός Προϊόντος: 64967/64967
Λιανική πώληση: 196,00 €
Πόντοι: 100.00VP
Διαθέσιμο

Τρόπος ζωής: υγεία, διατροφή, άσκηση, καταιγισμός ιδεών, τέχνη και φύση ενώνονται!


Αποθηκεύστε το στον τοίχο σας για να μην χάσετε τον σύνδεσμο προς αυτό το προϊόν:


Μια ιστορική προοπτική για την υγεία

Μια ολιστική προσέγγιση της ανθρωπότητας έχει να κάνει με την εύρεση ισορροπίας σε πολλά επίπεδα. Ο τρόπος ζωής, η υγεία, η διατροφή, η άσκηση και το μυαλό, η τέχνη και η φύση ενώνονται και διαπερνούν όλες τις πτυχές της ζωής.

Στο Nature's Sunshine, βλέπουμε επίσης τον καθένα ως ένα σύνολο. Η βέλτιστη συμμετοχή στην καθημερινή μας ζωή, οι συνδέσεις με τη φύση, το νερό, τον καθαρό αέρα, το καθαρό και ήρεμο μυαλό και το αγνό πνεύμα είναι για εμάς εξίσου σημαντικές με τη διατροφή, τα βότανα, τη σωματική δραστηριότητα και την υποστήριξη αγαπημένων ανθρώπων. Η κοινότητα Nature's Sunshine είναι άνθρωποι για τους οποίους αυτές οι αξίες, καθώς και η ανιδιοτελής βοήθεια προς τους άλλους, είναι συχνά η ουσία, το πραγματικό νόημα της ζωής τους.

Αποκαταστήστε την ισορροπία!

Η γκουαρανά στο Solstic είναι μια επιπλέον δόση ενέργειας από φυσική πηγή. Στο Solstic Energy from Nature, θα βρείτε επίσης βιταμίνες Β για να σας βοηθήσουν να καταπολεμήσετε την κούραση. Ενισχύστε την ενέργειά σας για να αντιμετωπίσετε τα καθημερινά σας καθήκοντα.

Ο ψευδάργυρος ALT είναι ο τέλειος συνδυασμός ψευδαργύρου, φυκιών, μηδικής και θυμαριού. Ο ψευδάργυρος, εκτός από την επίδρασή του στην υγεία των οστών, βοηθά στη διατήρηση της οξεο-αλκαλικής ισορροπίας του οργανισμού. Το θυμάρι καταπραΰνει το λαιμό και τις φωνητικές χορδές.

Τοεκχύλισμα φύλλων ελιάς είναι μια εξαιρετική επιλογή για το ανοσοποιητικό και το πεπτικό σας σύστημα. Υποστηρίζει την υγεία του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος και χρησιμοποιείται παραδοσιακά για τη βελτίωση της κυκλοφορίας και της αρτηριακής πίεσης.

Υπάρχει μια πραγματική αντιοξειδωτική βόμβα κρυμμένη στη Ζαμπρόσα, πιο συγκεκριμένα στη φλούδα του κόκκινου σταφυλιού. Χάρη στην περιεκτικότητα σε κοινό ιπποφαές, η Ζαμπρόζα ενισχύει την καρδιά και το ανοσοποιητικό σύστημα.

Ο χυμός αλόης βέρα, το κύριο συστατικό του χυμού αλόης μας, σας βοηθά να διατηρήσετε το πεπτικό σας σύστημα ισορροπημένο. Διεγείρει το μεταβολισμό, υποστηρίζει την πέψη και προάγει τη φυσιολογική λειτουργία του εντέρου.

Μία κάψουλα Super Omega 3 EPA περιέχει 380 mg EPA οξύ και 190 mg DHA, το οποίο είναι καλό για την υγεία της καρδιάς και τη σωστή λειτουργία του εγκεφάλου.

Τομαγνήσιο καλύπτει το 64% της ημερήσιας απαίτησης σε μαγνήσιο, το οποίο προάγει τη σωστή σύνθεση πρωτεϊνών, υποστηρίζει τις φυσιολογικές ψυχολογικές λειτουργίες και συμβάλλει στη διατήρηση της ισορροπίας των ηλεκτρολυτών.


Σύνθεση του κιτ:
Υγρή χλωροφύλλη
Ψευδάργυρος ALT
Φύλλα ελιάς - εκχύλισμα
Μαγνήσιο
Χυμός αλόης
Solstic Ενέργεια από τη Φύση
Σούπερ Ωμέγα 3 EPA
Zambrosa


Συνιστώμενη Κατανάλωση:
Χρησιμοποιήστε όλα τα προϊόντα του κιτ όπως συνιστάται στις ετικέτες.

Αφήστε μια κριτική Βέλτιστο

Γράψτε μια αξιολόγηση
Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
29/11/2021

Γράψτε ένα σχόλιο ή κάντε μια ερώτηση σχετικά με το προϊόν Βέλτιστο

Κάντε μια ερώτηση
Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!